Crossmaxx Outdoor Rig CMO3

Varenr.: CMO3

Crossmaxx Outdoor model 3 er det ultimative udendørs rig, hvis du ønsker at kombinere muligheden for styrketræning, funktionel træning og ocr-træning i et udendørs trænings-setup.

Dette udendørs træningsstativ indeholder:

  • Fire squat stationer
  • Monkey bars i flere niveauer
  • Pull up bars
  • Udhæng til træningsringe
  • Mulighed for at hæng reb til rope climb

BEMÆRK at ekstraudstyr som battle rope, vægtstænger, ringe og reb ikke er inkluderet men skal købes separat.

Egnet til brug på offentlige arealer

Alle Crossmaxx outdoor træningsstativerne er specialfremstillet til udendørs brug. Rigs'ne lever op til den europæiske standard for fastinstalleret udendørs fitnessudstyr (DS/EN 16630) og gør det egnet til installation i offentligt rum.

Disse standarder er ikke et krav for udstyr, der installeres på private områder, men er alligevel din garanti for, at træningsstativerne overholder kvalitetsmæssige standarder.

Individualisering af dit udendørs trænings rig

Alle Crossmaxx Outdoor rigs kan tilpasses til dine ønsker. De kan ligeledes fremstilles i en hvilken som helst farvekombination du måtte ønske.

Stativerne er særligt modstandsdygtige over for vind og vejr. De er sandblæste og har er behandlet med en zinkbelægning samt pulverlakeret. Du kan også få træningsstativerne fremstillet i 100 % rustfrit stål. Tag en snak med en af vores konsulenter omkring mulighederne på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Produsent Lifemaxx
merke Crossmaxx
Lengde 610 cm
Høyde 340 cm
Bredde 412 cm
Kontakt

Fitness Engros as Norge

Selma Ellefsens Vei 6

0581 Oslo

Tlf.: (+47) 22 53 55 59

E-mail: info@fitnessengros.no